fbpx

Zakelijke portretfotografie, jouw bedrijf dat ben jij!

Als ondernemer mag een goede profielfoto – op Social Media, je website of bedrijfsuitingen – niet ontbreken. Met een zakelijke portretshoot kun jij laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Zo weet jouw klant direct met wie hij of zij te maken heeft.  

Een zakelijke portretshoot is inclusief:

Voorbespreking en advies


Professionele visagie, haar en 2 kledingwissels


1,5 uur sessie in de studio of op locatie*


2 hoge resolutie bestanden

Nu voor 325,- ex btw

Wat kun je verwachten…

Een goede fotoshoot begint bij een goede voorbereiding. Om jou zo goed mogelijk vast te leggen wil ik je dan ook graag leren kennen! We bespreken onder andere wat jij nodig hebt en wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Ik stel je vragen waar je echt over na gaat denken en ik help je zoeken naar de beste locatie als je op locatie wilt fotograferen. 

Hoe voel jij je voor de camera? Ik wil dat jij jezelf, in de allermooiste versie bent en adviseer je graag over kleding, kleuren en eventuele accessoires. Daarnaast werk ik samen met professionele visagisten die de puntjes op de i zetten.

 

Omdat we elkaar al uitgebreid hebben gesproken zul je een ontspannen shoot ervaren. Hierbij zal ik jou – op een goede manier – aansturen en adviseren zodat je, ondanks de camera op je gemak bent en kunt laten zien wie jij bent. 

Na de fotoshoot bekijken we samen de gemaakte foto’s en mag je aangeven welke jou het meest aanspreken. Vervolgens beoordeel ik de technische kant van de foto en de beste foto wordt geretoucheerd en ik hou natuurlijk rekening met jouw voorkeur. Ook met de digitale bewerking zorg ik er uiteraard voor dat je jezelf bent en blijft. 

Zodra ik klaar ben met het bewerken van de foto’s, ontvang je twee foto’s op hoge resolutie. Tevens ontvang je de foto in een vierkante uitsnede voor gebruik als profielfoto op LinkedIn of Facebook.

Uiteraard is het ook mogelijk meerdere foto’s af te nemen of om de foto’s op groot of klein formaat op bijvoorbeeld canvas, acryl of ingelijst te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden!

MvH fotografie Portretten Zakelijk
MvH fotografie Personal Branding Optidee
MvH fotografie Portretten Zakelijk
MvH fotografie Personal Branding Hydrautronics

Boek nu jouw portretshoot!

  Liever eerst meer informatie? Neem contact met mij op via miranda@mvhfotografie.nl of bel 06 12951346 ik vertel je graag meer!

  Jouw bedrijf verdient de beste presentatie en jij de mooiste versie van jezelf!

  Jouw bedrijf verdient de beste presentatie en jij de mooiste versie van jezelf!

  * Kosten zoals vermeld zijn voor een zakelijke portretshoot in de studio te Hellevoetsluis en zijn exclusief reiskosten indien je liever op locatie wilt fotograferen.
  C
  opyright MvH Fotografie | Alle rechten voorbehouden 2020©  MvH Fotografie conform Algemene voorwaarden.