Leuk dat je geïnteresseerd ben in wie ik ben. Mijn naam is Miranda van Hulst en ik woon samen met mijn man in Hellevoetsluis, waar ik ook mijn fotostudio heb.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie en zag altijd en overal mooie plaatjes. Dus wat was ik blij toen ik als jong meisje mijn eerste camera in handen kreeg. Dit enthousiasme is – door veel uit te proberen en te leren – omgeslagen in een passie en later in een missie om mensen, bedrijven en producten zo vast te leggen dat ze net zo enthousiast en trots zijn op hun foto als ik op het maken ervan.

Ik vind dat iedereen de mooiste versie van zichzelf verdient. De uitdrukking “een beeld zegt meer dan duizend woorden” klinkt als een cliché maar is zo waar! Of het nu gaat om een profielfoto op internet of een mooie foto als cadeau voor jezelf of je partner, iedereen is mooi zoals hij/zij is. Ook vind ik het geweldig om met bedrijven mee te denken over personal branding

Gerechten fotograferen voor restaurants waar je je vingers bij aflikt, dit in samenwerking met de chef-kok en de eigenaar. 

Daarnaast vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring over te dragen dus ook voor een workshop fotografie en fotobewerking kun je bij mij terecht. En geloof me, in alles en iedereen zit een mooi plaatje wat je met passie en plezier vast kunt leggen.

Tot slot ben ik van mening dat achter iedere foto een verhaal schuil gaat en ik ben benieuwd naar jóuw verhaal. Dus neem snel contact met mij op dan drinken we samen een kop thee of koffie. 

Publicatie in Ondernemersvereniging Nissewaard, zomer 2021

Miranda van Hulst - MvH Fotografie

 

Publicatie in Bedrijvig Voorne, mei 2021

Interview met Miranda van Hulst van MvH Fotografie