MvH fotografie Portretten Zakelijk

Portret 

Zakelijk of casual

MvH fotografie Portretten Glamour

Glamour

Model voor één dag

MvH fotografie Portretten Boudoir

Boudoir

Puur en mooi 

Ben je nooit tevreden met foto’s van jezelf? Dat is zonde en kan echt anders.

Ik help je graag want iedereen verdient het om de mooiste versie van zichzelf vast te leggen, voor nu en later, zakelijk of voor jezelf.

Wat wil jij uitstralen, hoe wil je gezien worden? 

Als ondernemer mag een goede profielfoto op social media, je website of bedrijfsuitingen niet ontbreken. Met een zakelijke portretsessie kun jij laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Zo weet jouw klant direct met wie hij of zij te maken heeft. 

 

Hoe voel jij je voor de camera? 

Mijn doel is om jou in de beste versie van jezelf vast te leggen en ik adviseer je daarom graag over kleding, kleuren en eventuele accessoires. Bovendien werk ik samen met visagistes die je kunnen helpen om je look helemaal af te maken.

Tijdens de sessie zal ik je op een goede manier begeleiden en adviseren, zodat je, ondanks de camera, op je gemak voelt en jezelf kunt laten zien.

Meer weten over een zakelijk portretsessie? Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer.

 

“Krachtig en benaderbaar”

Zo wilde ze graag overkomen en dat is gelukt! Door een fijne intake en wederzijds vertrouwen hebben wij deze shoot tot een geweldig einde gebracht.

Hoe wil jij jezelf profileren?

 

Een tevreden klant geeft natuurlijk veel voldoening, iemand die zichzelf herkent en blij is met het resultaat daar ga ik voor. Het mooiste compliment is dan ook een terugkerende klant. 

Zo heb ik Sandra al meerdere keren, naar grote tevredenheid voor mijn lens gehad.

Glamour – model voor één dag 

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om als model voor de camera te staan? Dat kan met een heuse glamourshoot. Kleding, visagie, accessoires, alles is mogelijk.

Casual, gewoon omdat het zo leuk is…

Als kind gaan we ieder jaar op de schoolfoto en zeg nu zelf hoe leuk is het om te zien hoe je ieder jaar weer een beetje bent veranderd. Maar waarom laten we dan niet ook af en toe een leuke foto maken nu we wat ouder zijn? Gewoon van jezelf, omdat jij mooi bent zoals je bent op welke leeftijd ook. Of samen met je je familie of vrienden? Gewoon een leuke dag, een leuke herinnering, een belevenis….

Voor en na

Suzanne kwam bij mij in de studio voor een fotoshoot. Nadat de visagiste haar en make-up had verzorgd hebben we verschillende stijlen en gefotografeerd.

Hierbij het resultaat.

 

Meer weten over een Glamourshoot?

Bekijk mijn blogs en volg MvH Fotografie op Facebook en Instagram. Hier plaats ik regelmatig nieuwe foto’s. Je kan natuurlijk ook direct contact met me opnemen, ik vertel je graag meer.

Een impressie van een glamourshoot in de studio.

Model:   Lisa Mackenbach
Video:    Julia Davies

Visagie: Maquillage Maxime

Boudoir, het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Een boudoirshoot is geen gewone fotoshoot maar een beleving. Jezelf op en top vrouw voelen, puur en mooi. Het is jouw moment om te stralen, het is jouw moment voor jezelf.  We maken er een speciale dag van die alleen om jou, en de prachtige vrouw die je bent draait. Waarbij jij volledig in de watten wordt gelegd zodat de shoot een ervaring wordt die je de rest van je leven mee draagt.

Met een hapje en een drankje, tips en adviezen over kleding en accessoires en een professionele visagiste zet de puntjes op de i zodat  jij op je gemak bent.

Je zult trots zijn op de vrouw die je terug ziet op de foto’s en die vrouw, dat ben jij.

Van kiekje naar beleving!

Of het nu gaat om een nieuwe profielfoto op social media of een mooie fotoreeks van jezelf, achter iedere foto zit een verhaal. Dat verhaal ben jij en ik wil je graag helpen het te vertellen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een goede sessie begint bij een goede voorbereiding. Om jou zo goed mogelijk vast te leggen wil ik je dan ook graag leren kennen! Samen kijken we wat jij nodig hebt en bespreken we onder andere jouw wensen en verwachtingen. Ik stel je vragen waar je echt over na gaat denken en ik help je zoeken naar de beste locatie. Ik adviseer je en ben hierin altijd eerlijk zodat jij op je gemak voor de camera staat zonder verrassingen achteraf.

Kleding en visagie

Wat wil jij uitstralen? Hoe wil je gezien worden? En heel belangrijk, hoe voel jij je voor de camera? Ik wil dat jij jezelf, in de beste versie bent en adviseer je graag over kleding, kleuren en eventuele accessoires. Daarnaast werk ik samen met visagistes die de puntjes op de i zetten.

De portretsessie

Omdat we elkaar al uitgebreid hebben gesproken zul je een ontspannen sessie ervaren. Hierbij zal ik jou – op een goede manier – aansturen en adviseren zodat je, ondanks de camera op je gemak bent en kunt laten zien wie jij bent. 

Digitale bewerking 

Na de portretsessie bekijken we samen de gemaakte foto’s en mag je aangeven welke beelden jou het meest aanspreken. Vervolgens beoordeel ik de technische kant van de foto en de beste foto wordt geretoucheerd en ik hou uiteraard rekening met jouw voorkeur. Ook met de digitale bewerking zorg ik er uiteraard voor dat je jezelf bent én blijft. 

Het resultaat

Zodra ik klaar ben met het bewerken van de foto’s, neem ik contact met je op en maken we een afspraak om de foto’s te bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om een mooi boek samen te stellen of de foto’s op groot of klein formaat op bijvoorbeeld canvas, acryl of ingelijst te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik vertel je er graag meer over.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met mij op, ik help je graag.