Jij bent het merk
jij bent jouw product of dienst

Met jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring onderscheid je van de rest

Je laat zien wie jij bent en
waar jouw bedrijf voor staat

Personal branding, een term die je steeds vaker hoort maar wat is dat nu eigenlijk en waarom zou jij dat toe willen passen?

Heel simpel…. Jouw bedrijf dat ben jíj

Waarom zou je Personal Branding toepassen?

We leven in een digitaal tijdperk wat betekend dat jouw (potentiële) klant, net als iedereen, online gaat zodra hij ergens naar op zoek is. Tussen al die zoekresultaten wil jij er natuurlijk uitspringen en dat kan met Personal Branding.

  • Wat of wie is jouw doelgroep? 
  • Wie is jouw ideale klant?
  • Wat heeft hij/zij nodig en hoe kun jij dit bieden?

Zomaar een paar vragen die je aan het denken zetten om tot de beste presentatie van jezelf als merk te komen. Om je te onderscheiden en zo jouw eigen markt en mogelijkheden te creëren. Want zeg nou zelf, achter alle grote merken staat een persoon met een goed verhaal.


Wat kan ik hier in voor jou en jouw bedrijf betekenen?

Oké, duidelijk, jouw bedrijf dat ben jij. Ik wil dan ook graag weten wie jij bent en dat begint met een goede kop koffie. Tijdens een brainstormsessie zal ik je veel vragen stellen en met de antwoorden maken we samen een plan. Ik adviseer je hierbij over mogelijke locaties en bijvoorbeeld kleding- en kleurgebruik zodat het geheel goed aansluit bij jouw huisstijl.

Vervolgens gaan we de fotoshoot vullen met onder andere een goede profielfoto voor social media, een foto in de werksituatie en je laat zien wat je verkoopt of wat je doet. Kortom we leggen vast wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. We vertellen jouw verhaal en geloof me jouw ideale klant wil het graag weten.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Personal Branding? 

Bekijk de voorbeelden en neem snel contact met mij op, ik ben benieuwd wie jij bent.

Op zoek naar een duurzame oplossing voor uw interieur? De zijden boeketten van Flowersch zijn dé duurzame bloemen, zo maakt u het interieur helemaal af!

Dagmara van Re-integratie steun is re-integratiecoach en met haar Pools-Nederlandse achtergrond kan zij Poolse medewerkers uitstekend kan begeleiden in het re-integratietraject.

Ben je hoog sensitief en/of heb je een narcistische ex-partner? Fiona van 4 The Love of Me leert je weer in jezelf te geloven, op jezelf te vertrouwen en van jezelf te houden. Fiona biedt – in haar praktijk – een veilige en rustige omgeving om jouw vraagstuk te bespreken, zonder te oordelen.

Hydrautronics engineeringsbureau in hydraulische aandrijftechniek met als specialisme hydraulische automatisering ofwel meet- en regeltechniek in hydraulische aandrijvingen.

Voor Massage studio Touch of Health in Hellevoetsluis heb ik onlangs foto’s gemaakt van de salon en de verschillende massagetechnieken.

Leuk om te zien dat de foto’s al gebruikt zijn voor een advertentie, een folder en een roll-up banner. Binnenkort wordt de website vernieuwd en zullen de foto’s ook op de site te zien

Vullings Advies heeft zeer ruime en brede ervaring in (prefab) betonconstructies. Deze ervaring beperkt zich niet alleen tot de engineering (tekenen en berekenen) van constructies (woning- en utiliteitsbouw), maar gaat veel verder. Ontwerp, detaillering, uitvoering, productontwikkeling, regelgeving, automatisering, productie, optimalisatie en montage zijn aspecten die tot het specialisme van Vullings Advies behoren.

Your Legal Business voor:

– het opstellen van algemene voorwaarden;
– het opstellen, beoordelen en onderhandelen van diverse overeenkomsten;
– incassozaken;
– geschiloplossing;
– advies en juridische ondersteuning in arbeidszaken (bijv. ontslagzaken);
– overige zakelijk juridische ondersteuning.

Kelly de Vos – Optidee: Exclusieve producten voor prettiger leven, wonen en slapen. Bent u op zoek naar wellness-artikelen voor dagelijks gebruik? Bij Optidee vindt u exclusieve producten, zoals ultracomfortabel beddengoed, heerlijk zachte badtextiel en producten voor huishoudelijk gebruik.

Door Edelsmederij Sierring ben ik benaderd om foto’s te maken van de handgemaakte herinnerings-sieraden en een profielfoto.

Na een goede brainstormsessie hebben we een datum geprikt en duidelijk programma gemaakt en zijn hierdoor goed voorbereid aan de sessie begonnen.

De foto’s zijn o.a. gebruikt voor een folder en de website.

Tandartspraktijk Tromp: waar persoonlijke aandacht centraal staat.

Vanuit passie en gedrevenheid bereik je je doel. Versla de struggles en hou voor ogen wie jij wil zijn, jouw goals, jouw dromen. Dit is waar Nathalie van Happy Body voor staat, geen uitstelgedrag meer, meer discipline en meer plezier in het leven. En het allerbelangrijkste je lichaam en mind goed onderhouden. Iedereen kan het! Daar is ze van overtuigd. Alleen kan je het soms niet alleen en heb je net dat ene duwtje in de rug nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem snel contact met mij op, ik help je graag.