Zakelijke portretfoto dag voor vrouwen!

Als ondernemer mag een goede profielfoto niet ontbreken. Met een goede zakelijke portretfoto kan jij laten zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat.

Zo weet jouw klant direct met wie zij of hij te maken heeft.  

Een zakelijke portretsessie is inclusief:

Telefonisch kennismakingsgesprek

 

Vooraf een duidelijke kledingadvies en touch up make-up én haar door professionele visagiste

 

Sessie in de fotostudio met een mooie grijze achtergrond

 

1 hoge resolutie bestand in 2×3 uitsnede én dezelfde foto in vierkante uitsnede

Nu voor 157,- ex btw

Een goede fotoshoot begint bij een goede voorbereiding. Om jou zo goed mogelijk vast te leggen wil ik je dan ook graag leren kennen! We bespreken telefonisch wat jij nodig hebt en wat jouw wensen en verwachtingen zijn. 

Hoe voel jij je voor de camera? Ik zorg ervoor dat je op je gemak én de mooiste versie van jezelf bent en adviseer je graag over kleding, kleuren en eventuele accessoires. Daarnaast werk ik op de dag van de fotosessie samen met een professionele visagiste die de puntjes op de ‘i’ zet.

Omdat we elkaar al gesproken hebben zal je een ontspannen sessie ervaren. Ik zal jou coachen zodat je op je gemak bent en kan laten zien wie jij bent. 

Na de fotoshoot bekijken we samen de gemaakte foto’s en geef je aan welke jou het meest aanspreekt. Vervolgens beoordeel ik de technische kant van de foto en de beste foto wordt geretoucheerd en natuurlijk hou ik rekening met jouw voorkeur.

Zodra ik klaar ben met het bewerken van de foto ontvang je de foto op hoge resolutie én je ontvangt de foto in een vierkante uitsnede voor profielfoto op LinkedIn.

Uiteraard is het ook mogelijk meerdere foto’s af te nemen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Daniëlla Donders - MvH Fotografie
Linoa Support - personal branding fotosessie in de

Boek nu jouw portretshoot!

    Liever eerst meer informatie? Neem contact met mij op via miranda@mvhfotografie.nl of bel 06 12951346 ik vertel je graag meer!

    * Kosten zoals vermeld zijn voor een zakelijke portretshoot in de studio te Hellevoetsluis en zijn exclusief reiskosten indien je liever op locatie wilt fotograferen.
    C
    opyright MvH Fotografie | Alle rechten voorbehouden 2020©  MvH Fotografie conform Algemene voorwaarden.