Tjits Care

Tjits Care

Tjits Care – puur en persoonlijke mammacare

Met een hart voor het bieden van persoonlijke ondersteuning en advies in een persoonlijk en gevoelig vakgebied, heeft Tjitske bijna 4 jaar geleden haar eigen bedrijf gelanceerd: Tjits Care. Haar achtergrond heeft haar de perfecte basis gegeven om in te spelen op de groeiende behoefte aan gespecialiseerd advies bij de aanschaf van protheses en prothese lingerie.

Deze stap in het ondernemerschap kwam niet uit de lucht vallen. Na jaren van toewijding, besloot Tjits haar passie te volgen en een plek te creëren waar mensen met een behoefte aan protheses en prothese lingerie terecht kunnen voor persoonlijk advies en begeleiding.

Ik mocht Tjitske vastleggen, zowel de portretfoto als de foto’s van haar bedrijf, zowel voor social media als voor haar website. Als professioneel fotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om een sterke visuele identiteit te hebben. Tijdens onze brainstormsessie hebben we een plan gemaakt dat haar professionaliteit en toewijding op een authentieke manier zou weergeven.

De fotosessie was fijn – het zijn dit soort dagen die het ondernemerschap zo bijzonder maken – en de resultaten waren prachtig.

Tjits Care – voor al uw prothese en prothese lingerie advies!

Tjits Care - MvH Fotografie
Pand Tjits Care - MvH Fotografie

Wil jij, als ondernemer, ook laten zien wat je doet en wie je bent? Stuur een mailtje naar miranda@mvhfotografie.nl of een WhatsApp berichtje naar 06-12951346.

19-07-23 | Miranda van Hulst | Zakelijke portretfoto

Reacties zijn gesloten.