Een dag in de fotostudio: de fotosessie van Marian de Jong

Een dag in de fotostudio: de fotosessie van Marian de Jong

Onlangs nam Marian de Jong contact met mij op voor een fotosessie. Marian, een orthomoleculair therapeut en gewichtsconsulent, had foto’s nodig voor het magazine van Sportcentrum Kooistee. Niet alleen dat, maar ze wilde het liefst ook op korte termijn aan de slag. Na een kort en mooi gesprek besloten we samen te werken en ik moet zeggen, wat een energieke en inspirerende ontmoeting was dat!

Twee weken later was het zover. De dag van de fotosessie was aangebroken en we begonnen met een kopje koffie en visagie. De sfeer zat er meteen goed in, en ik kon merken dat Marian net zo enthousiast was als ik. Ze straalde een bepaalde puurheid en vastberadenheid uit. Als fotograaf is het fantastisch om met mensen te werken die zo’n positieve energie met zich meedragen, het maakt het hele proces zoveel leuker en dynamischer.

De eerste foto’s werden in de studio gemaakt, waar we speelden met verschillende poses en belichting om de perfecte shots te krijgen. Marian voelde zich al snel op haar gemak voor de camera, wat resulteerde in prachtige en natuurlijke foto’s.

Maar de fotosessie was nog niet compleet. Na de studio zijn we naar het sportcentrum gegaan, waar Marian regelmatig haar werkzaamheden uitvoert. Dit was een geweldige kans om haar in actie te fotograferen, terwijl ze bezig was met haar passie: het helpen van mensen met lichamelijke en geestelijke klachten.

Als orthomoleculair therapeut en gewichtsconsulent behandelt Marian een breed scala aan klachten. Mensen die kampen met diabetes, darmproblemen, ADHD, acne, allergieën, PMS, vitaminetekorten, schildklierproblemen, hoofdpijn, hoge bloeddruk en slapeloosheid vinden bij haar een luisterend oor en professionele begeleiding. Haar insteek is zo mooi en puur; ze streeft ernaar om haar cliënten op een holistische manier te benaderen, waarbij voeding, levensstijl en welzijn centraal staan.

De fotosessie was een groot succes, met prachtige foto’s als resultaat. Marian’s stralende persoonlijkheid en haar passie voor haar werk kwamen duidelijk naar voren in elke foto die we maakten. Ik kan haar zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een therapeut en consulent met een hart van goud en een schat aan kennis.

Dank je wel, Marian, voor deze mooie samenwerking en voor het delen van jouw verhaal door middel van mijn lens. Ik kijk ernaar uit om meer van je werk te zien en te horen over de positieve veranderingen die je teweegbrengt in het leven van anderen.

Meer weten over Marian? https://www.sportcentrumkooistee.nl/fit-control/
Marian de Jong - studio Miranda van Hulst
Marian de Jong - MvH Fotografie

Wil jij, als ondernemer, ook laten zien wat je doet en wie je bent? Stuur een mailtje naar miranda@mvhfotografie.nl of een WhatsApp berichtje naar 06-12951346.

11-04-24 | Miranda van Hulst | Personal Branding

Reacties zijn gesloten.