Elly Persons: de vrouw van woorden en van trouwen

De vrouw van woorden én van trouwen

De personal branding sessie van Elly Persons: De vrouw van woorden én van trouwen

In de wereld van ondernemerschap zijn er van die mensen die hun passie en talent op meerdere werkterreinen inzetten. Ze vormen hun eigen unieke pad met mooie resultaten.

Vandaag deel ik het verhaal van een ondernemende powervrouw die haar werk als communicatieadviseur combineert met haar werk als trouwambtenaar. Haar ervaring zet ze in door aspirant trouwambtenaren te trainen, zowel live als online. Daarnaast is ze ook nog auteur van enkele korte verhalen en een boek.

Als trouwambtenaar heeft ze talloze bruidsparen geholpen hun verhaal op zo’n manier te vertellen dat het echt bij ze past. Elke keer opnieuw geniet ze er ontzettend van dat ze dit werk mag en kan doen.

Het was heel tof om Elly te ontmoeten en een deel op te vangen van haar veelzijdige leven tijdens onze personal branding sessie. Als fotograaf was het heel mooi om Elly’s verhaal vast te leggen. Haar enthousiasme, creativiteit en daadkracht zijn inspirerend.

Bij een goede voorbereiding hoort natuurlijk ook een sterke visuele identiteit voor social media en haar website. Als fotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om de professionaliteit en ervaring van Elly op een authentieke manier vast te leggen. Tijdens onze brainstormsessie hebben we een concept bedacht die haar liefde voor wat ze doet en haar ervaring weerspiegelen.

De fotosessie was een feestje – ik ben enorm trots dat ik de foto’s voor Elly heb mogen maken.

Lieve Elly, ik wens je heel veel plezier en succes!

Meer weten over Elly: www.ellypersons.nl
Elly Persons trouwambtenaar - MvH Fotografie
Elly Persons - MvH Fotografie blog

Wil jij, als ondernemer, ook laten zien wat je doet en wie je bent? Stuur een mailtje naar miranda@mvhfotografie.nl of een WhatsApp berichtje naar 06-12951346.

04-04-24 | Miranda van Hulst | Personal Branding

Reacties zijn gesloten.