Een nieuw hoofdstuk

Een nieuw hoofdstuk

Met haar uitgebreide ervaring als secretaresse / management assistent wilde Ilona inspelen op de huidige krapte op de arbeidsmarkt, de toenemende werkdruk en de groeiende behoefte aan flexibiliteit van ondernemers/organisaties. Dit zijn altijd spannende keuzes maar zoals verwacht heeft Ilona gezorgd voor een hele goede voorbereiding.

Bij de goede voorbereiding horen uiteraard ook goede foto’s bij voor social media en de toekomstige website. Als portretfotograaf weet ik hoe belangrijk het is om een sterke visuele identiteit te hebben zeker als je net je eigen bedrijf start. Tijdens de brainstormsessie hebben we een concept gemaakt dat haar professionaliteit en ervaring op een authentieke manier zou weergeven.

De shoot was een feestje – dit zijn de mooiere dagen van een ondernemer – en de foto’s zijn geweldig.

Nu haar bedrijf – Linoa Support – officieel van start is gegaan kan ze de foto’s goed inzetten. Ik ben trots dat ik de foto’s van Ilona heb mogen maken.

Lieve Ilona, veel plezier en succes met jouw eigen bedrijf Linoa Support!

Linoa Support – uw tijdelijke secretaresse met een glimlach!

Wil jij, als ondernemer, ook laten zien wat je doet en wie je bent? Stuur een mailtje naar miranda@mvhfotografie.nl of een WhatsApp berichtje naar 06-12951346.

19-07-23 | Miranda van Hulst | Zakelijke portretfoto

Reacties zijn gesloten.