De magie van ballonartiest Clown Kim

De magie van ballonartiest Kim: een betoverend portret op

de cover van het magazine

Kim’s kunst met ballonnen gaat verder dan de traditionele ballonfiguren van honden en zwaarden. Ze creëert kunstwerken. Tijdens onze fotosessie onthulde Kim wat geheimen achter haar vakmanschap én ik was getuige van de passie en toewijding die ze in elk detail stopt.

Wat me echter het meest trof, was niet alleen de kunstenaar die ik door de lens zag, maar ook de mooie ziel die schuilging achter haar creatieve outfit en schmink. Kim deelde haar inspiratie, haar dromen en haar liefde voor het brengen van vreugde in het leven van anderen, hoe mooi is dat?!

In het hart van dit verhaal staat niet alleen de kunst van ballonartiest Kim, maar ook de kracht van het vastleggen van ware mens achter de kunst. Als fotograaf ben ik bevoorrecht geweest om dit te vast te leggen, en ik hoop dat de wereld nu de kans krijgt om de betoverende ballonkunst en het inspirerende verhaal van Kim te ontdekken, zoals ik dat heb mogen doen door mijn lens.

Leuk om te weten: Kim is niet alleen in te huren voor kinderfeestjes maar ook voor bedrijfsfeesten, openingen, open dagen etc. waar zij als volwassen clown of figurant het feest op een professionele manier onvergetelijk maakt!

Clown Kim, de vrolijkste clown van Zuid-Holland en daarbuiten!

Voor meer info: www.clownkim.nl of www.kimsballooncreations.nl

Wil jij, als ondernemer, ook laten zien wat je doet en wie je bent? Stuur een mailtje naar miranda@mvhfotografie.nl of een WhatsApp berichtje naar 06-12951346.

19-07-23 | Miranda van Hulst | Zakelijke portretfoto

Reacties zijn gesloten.