Eten heeft iets bijzonders, zo is het alledaags en verleidelijk tegelijk. 

Eten heeft iets bijzonders, zo is het alledaags en verleidelijk tegelijk. Noodzakelijk maar we kijken er vaak ook naar uit. Voor veel mensen is het een uitje om bij jou te komen eten dus wil jij er graag iets speciaals van maken! Met de lekkerste gerechten, goede sfeer en service. Dat is jouw vak, daar ben je trots op en dat mag je laten zien!

Door gebruik te maken van goed beeldmateriaal in jouw bedrijfsuitingen op bijvoorbeeld je website, social-media, een advertentie, flyer of menukaart straal jij de professionaliteit en kwaliteit uit die jouw restaurant en gerechten hebben. Zo kun jij op een unieke wijze jouw (potentiële) klanten enthousiast maken om bij jou te komen eten en genieten.

Laat de smaak tot leven komen

Professionele culinaire fotografie is een samenwerking tussen chef-kok en fotograaf, waarbij – op aanvraag – een foodstylist aanwezig kan zijn. Tijdens een uitgebreid voor gesprek met de eigenaar of bedrijfsleider bespreken we de mogelijkheden, wensen en verwachtingen. Ik zal je veel vragen stellen en adviseren. Vervolgens bespreek ik de gerechten met de chef-kok en bepalen we hoe we de gerechten het beste tot hun recht kunnen laten komen op de foto’s. Indien gewenst met behulp van een foodsylist.

Aan de hand van alle informatie ontvangen jullie van te voren een duidelijk programma / draaiboek en een overzicht van accessoires en benodigdheden om goed voorbereid aan de shoot te beginnen.

MvH Fotografie Culinair

Proef de sfeer

Naast het vastleggen van de lekkerste gerechten kan ik ook jouw restaurant op een sfeervolle wijze fotograferen om het plaatsje compleet te maken. Het exterieur, interieur, de keuken en de mooiste of leukste details die laten zien waar jij en jouw bedrijf voor staat. Zowel overdag als s’ avonds wanneer alles mooi verlicht is, het kan allemaal!

Paviljoen ‘De Duinrand’ in Oostvoorne 

Een mooi en sfeervol restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd. 

Geboren en getogen in de regio was ik uiteraard bekend met het restaurant en na een oriënterend gesprek met de eigenaar van het restaurant ben ik op een mooie maar koude dag naar ‘De Duinrand’ gereden om foto’s te maken van het exterieur, het interieur, de vergaderzaal en verschillende locaties in en om het paviljoen. 

Tijdens de voorbespreking heb ik ook kennis gemaakt met de chef-kok en de souschef van ‘De Duinrand’ en mocht ik een kijkje nemen in de keuken. En wat was ik blij verrast! Wat een mooie en verse ingrediënten worden er gebruikt! Het is duidelijk dat er goed nagedacht word over de gerechten en decoratie, dat vraagt natuurlijk om mooie foto’s.

Met een hoofd vol ideeën en een auto vol apparatuur ben ik een paar weken later naar het restaurant gereden en heb de gerechten gefotografeerd.

Op de website van ‘De Duinrand’ kunt je meer foto’s bekijken.

Als echte liefhebber van de Griekse keuken was het een feestje om de gerechten van Limani vast te leggen.  Een restaurant met een ongedwongen en persoonlijke sfeer met echte Griekse professionals in de keuken. 

GrillHouse Gyros wilde graag smakelijke foto’s voor de nieuwe menukaart en website om zo de cafetaria waar je ook kunt afhalen of laten bezorgen te promoten. 

Chocolade soufflé in samenwerking met foodstylist Niki

Niki heeft deze mooie chocolade soufflé gemaakt, een heel bijzondere soufflé met een witte vulling. Nadat ze het bord opgemaakt heeft hebben we veel mooie foto’s in de fotostudio gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw restaurant? Neem snel contact met me op, ik help je graag!